adidas nite jogger dames

CUANDO SE ENTRE POR PRIMERA VEZ A SALUDAR A TODOS.

adidas nite jogger dames

Notapor 3mvmn9bf » Lun, 21 Sep 2020, 03:37

Imagen
Halverwege de jaren zeventig bracht adidas de Nite Jogger uit, een hardloopsneaker schoenenftwr.com van eersteklas leer, met een rubberen buitenzool met studs voor grip en reflecterende details voor zichtbaarheid tijdens nachtelijke runs. De OG adidas Nite Joggers trainingsschoen is een paar jaar geleden opnieuw uitgebracht, compleet met dezelfde retrostijl, duurzame materialen en ingenieuze techniek.

Die adidas Originals Nite Joggers krijgen ook een lift met adidas Boost-technologie die in de tussenzool is ingebouwd voor responsieve demping en de hele dag comfort. Nite Jogger Boost biedt een comfortabele pasvorm, een bovenwerk adidas schoenen heren zwart van mesh en nylon ripstop gedetailleerd met suède overlays en een TPU vetersysteem met elastische banden rond de hiel voor nog meer ondersteuning. Het is nooit te laat om je dromen na te jagen of die hardloopdoelen te behalen. Geniet van een vooruitstrevende schoen die archivalisch design combineert met moderne lijnen.

Hardlopen wordt vaak gezien als een sport met eindeloze grenzen. Het vereist niets adidas nite jogger dames anders dan de kleren die je aan hebt, de schoenen aan je voeten en het pad voor je, het kan een opwindend gevoel van vrijheid geven. Maar voor sommigen kan die vrijheid na zonsondergang worden weggenomen. Stadslopers hebben de neiging om hun stappen te reserveren voor daglicht uit angst niet gezien te worden. Dit bijgewerkte Nite Jogger-model, gescheiden van de originele Nite Jogger uit 1979 door meer dan 40 jaar aan innovatie, is volledig opnieuw ontworpen.

Deze Nite Joggers hebben een lichtbruine Uitchecken mesh-basis met veel kleurrijke oranje en groene accenten en spelen net zo goed met textuur als met toon, met een rechttoe rechtaan mesh op de toebox, een getextureerd cargo-achtig net op de middenvoet en een combinatie van high-vis reflecterend materiaal / ripstop op de hiel. Deze gewaagde basis wordt vervolgens geaccentueerd door leren overlays - zwart op de voorvoet, groen op de hiel - plus tweekleurige touwveters.

https://www.schoenenftwr.com/
3mvmn9bf
 
Mensajes: 3
Registrado: Lun, 21 Sep 2020, 03:32

Volver a Presentarte

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 0 invitados

cron