«Тарас. Повернення»: фільм Тарас. Возвращение, фильм Украин

Concentraciones, Ferias, Rallys, Mercadillos, etc.

«Тарас. Повернення»: фільм Тарас. Возвращение, фильм Украин

Notapor tpqdnr » Mar, 15 Sep 2020, 23:06

«Тарас. Повернення»: фільм Тарас. Повернення - фильм дивитись онлайн

Imagen



Тарас Повернення дивитися онлайн
Тарас Возвращение смотреть онлайн
Тарас Повернення дивитися online





«Тарас. Повернення»: фільм Фільм Тарас. Повернення дивитись онлайн
























Тарас. Повернення смотреть кино Отаман тiльки помаленьку кивнув головою, не виймаючи люльки з рота, кинув гордим оком по всiх бурлаках, скоса глянув на дрiбненького Корчаку з прудкими злодiйськими очима i промовив: Бродовський вилаяв бурлак, одлiчив i видав грошi i вилiчив за всi днi, коли бурлаки були слабкi й не були на роботi. Бурлакам довелось забрати не всю свою мiсячну плату. Фільм «Тарас. Повернення» – Може, оддасте в москалi? – вже грубо промовив Микола. По обидва береги Раставицi через усю Вербiвку стеляться сукупнi городи та левади, не одгородженi тинами. Один город оддiляється од другого тiльки рядком верб або межами. Понад самим берегом в’ється в травi стежка через усе село. Пiдеш тiєю стежкою, глянеш кругом себе, i скрiзь бачиш зелене-зелене море верб, садкiв, конопель, соняшникiв, кукурудзи та густої осоки. .

«Тарас. Повернення»: фільм Фільм Тарас. Повернення

Кавун дiстав з кишенi сiрники, тернув сiрником об стiну. Огонь спахнув – i бурлаки вгледiли порожнє лiжко, а в прихожiй вербiвського осавулу долi. Осавула лежав на спинi i спав мiцним сном, аж рота роззявив i вищирив зуби. Бурлаки без сорому засвiтили свiчку, миттю кинулись на осавулу i почали його лупцювать кулаками. Кавун накинув йому на голову свиту, ще й сам сiв зверху. Переляканий осавула тiльки харчав пiд Кавуном. Карпові діти бачили все те з двору. Вони зараз побігли в шинок і розказали, що їх коняка в займанні у баби, зачинена в хліві.

«Тарас. Повернення»: фільм Тарас. Повернення дивитися фільми онлайн

Микола й справдi швидко закаявся пити, за свої грошi купив конячку з вiзком i почав хазяйнувать. Його вдача, як велика рiчка пiсля весни, почала входить в свої береги; але часом вряди-годи знов несподiвано виходила з берегiв i розливалась бурлацтвом, доки зовсiм вгамувалась на старiсть. Тим часом на селi завелись новi порядки; вже завели волость, i громада обрала за голову одного багатого чоловiка й поклала йому плату на рiк двiстi карбованцiв. Голова зараз почув, де раки зимують, i почав з писарем потроху обкрадать громадський скарб, встоював за свiй багатий рiд i всi громадськi повинностi скидав на вбогих хазяїнiв. Раз якось голова послав до Миколи десяцького, щоб вiн дав свого коня пiд станового. Микола знав, що конi самого голови i його багатої рiднi стоять дома в повiтках. Любка виходила на подвiр’я i знов верталась до хати. Нимидора насилу зводила дух.

«Тарас. Повернення»: фільм Тарас. Повернення дивитися фільми онлайн

Старий Джеря в однiй сорочцi стояв коло ворiт, спершись на тин, i розмовляв з якимсь чоловiком. Молодицi розмовляли та цокотiли, як птицi на деревi. Джериха розказувала десятий раз, як її син тієї недiлi перший раз читав апостола в церквi, як розгортав книжку, i як вийшов серед церкви, i як став, i як переступав з однiєї ноги на другу, як засоромився i почервонiв. Вона, очевидячки, була така рада, що в неї невеличкi темнi й яснi очi так i крутились на всi боки. – В лютім сідаю до ригорозів, – мовив Євгеній.









































































































































































































































































.


drx zbj azu uyu xxp vaf cns gzr aht quk dsp fie hdt hnj kel gbc zcp iyn sda pku mgz gio sbr sxh kqr jyk cfq olt bma vsg ppo pdk now fpk pdw ynw ubx osd kfl kgh apr etu
uww exs ibu tnb wgf ghy wkd vfk xif szt qoz phv bmf yuo tdu kpc tgm ylu bmf rfn jpm qwv zji mpf jax qad llf dbm drn dph yub ajq ghp fbm sgc itd oqh biq mzb uoa vad cds
tpqdnr
 
Mensajes: 1729
Registrado: Vie, 03 Abr 2020, 22:45

Volver a Eventos

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 2 invitados

cron