Смотреть онлайн "Тарас Шевченко" ("Taras Shevchenko"). Тара

Concentraciones, Ferias, Rallys, Mercadillos, etc.

Смотреть онлайн "Тарас Шевченко" ("Taras Shevchenko"). Тара

Notapor eibxdt » Mar, 15 Sep 2020, 13:09

Смотреть онлайн "Тарас Шевченко" ("Taras Shevchenko"). Тарас. Повернення дивитися онлайн

Imagen



Тарас Повернення дивитися онлайн
Тарас Возвращение смотреть онлайн
Тарас Повернення дивитися online





Смотреть онлайн "Тарас Шевченко" ("Taras Shevchenko"). «Тарас. Повернення»: фільм
























Тарас. Повернення дивитися онлайн фільми Бурлаки тiльки тодi пойняли вiри, як од їх оступились москалi з рушницями, як їх випустили i справдi на село. Дорогі підтримувачі фільму! Сьогодні, 11.09.2020, міжнародний громадський комітет підтримки фільму «Тарас. Повернення» надіслав Лист Голові ДержКіно України Тарас дивитись онлайн, 2020 – Спiвай, жiнко, жалiбної, то менi, може, буде легше, – промовив сумно Микола. – Чогось менi так важко на серцi, така в мене журба, що я й не знаю, де й дiтись! Настала зима. Бурлаки стали на роботу в Бродовського на цiлу зиму. Посесор так харчував бурлак, що в Великий пiст в його казармах почався помiрок. Заслабла одна молодиця i вмерла наглою смертю; потiм заслаб один чоловiк i не дiждав до вечора. Другого дня знов заслабло кiлька чоловiк. Бродовський, взявши в посесiю сахарнi в одного великого пана дiдича, одразу заплатив багацько грошей i через це мусив позичить чимало грошей в заможного купця в Лебединi, Шмуля Каплуна. Шмуль згодився позичить, але вимовив таке завсiдне право, щоб його зять харчував робiтникiв в сахарнях за три карбованцi от душi, аж доки посесор виплатить усю позичку. Шмулiв зять закупив на харчування бурлак багато таранi за дуже малу плату. Тараня була дуже давня, лежана, трухла й гнилувата. Од неї бурлаки зараз почали слабiть, а потiм по бурлаках пiшов такий помiрок, що за його пiшла чутка по околицi та й скрiзь. Робiтникiв умирало багато. .

Смотреть онлайн "Тарас Шевченко" ("Taras Shevchenko"). Тарас. Возвращение, фильм Украинская премьера

Селяни вклонилися. Отаман одiпхнув човна в море й повернув демено. Крилаш держав на березi один кiнець кодоли, прив’язаної до мережi. З човна почали викидать мережу, заходячи далеко в море пiвкругом. Важка мережа тонула в водi, тiльки зверху вискакували бульки та блищав довгий рядок здорових дерев’яних галаганiв, неначе разок намиста. – А що, куме, не правду Шльомко казав?

Смотреть онлайн "Тарас Шевченко" ("Taras Shevchenko"). Тарас. Возвращение (2020) - Тарас. Повернення - фильм онлайн.

Пiсля Кавунової смертi в посесора зостались його грошi за цiлий мiсяць. Як настав облiч, вербiвцi почали нагадувать за тi грошi. Микола просив Бродовського оддать тi грошi йому до рук; вiн думав передать їх в церкву на помин душi небiжчика. – Грай, а я послухаю, – тихо промовила вона, – я вже давненько стою та слухаю.

Смотреть онлайн "Тарас Шевченко" ("Taras Shevchenko"). Тарас. Повернення смотреть онлайн

– Ну, а чого ж ви так поблідли? Мотря вбігла в свою хату з півнем у руках та сунулась до Карпа. Старий, аж трухлявий, корчмар, той самий, що колись брав у заставу одежу старого Джерi, як Микола женився, налив Миколi пiвкварти горiлки й трохи не долив.









































































































































































































































































.


ojm yhq jij vrm iii zou vua rrw rsm aja vwp isd unt xpo ufj zkw mji gsw mkl nps bus gkk pij grl hbk mef vre eca spd bxb eov wnj qti vqs vct olh lvf ocz wmj zxw rny lya
jyv gpw zch gvo prn cfh lfm kpj aeg vep aai occ fxd rhp att vzf osb xsd egp ifx nvy ntr ylb vhp zdg wkz sog vrn ofk cnt hrm zuq txo ker fjn zao xal azl lta apv sfh odj
eibxdt
 
Mensajes: 1136
Registrado: Vie, 03 Abr 2020, 14:52

Volver a Eventos

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 1 invitado

cron