Фільм Тарас. Повернення дивитись онлайн Художній фільм "Тар

Concentraciones, Ferias, Rallys, Mercadillos, etc.

Фільм Тарас. Повернення дивитись онлайн Художній фільм "Тар

Notapor sheax » Mar, 15 Sep 2020, 10:32

Фільм Тарас. Повернення дивитись онлайн Тарас. Повернення дивитися фільми онлайн

Imagen



Тарас Повернення дивитися онлайн
Тарас Возвращение смотреть онлайн
Тарас Повернення дивитися online





Фільм Тарас. Повернення дивитись онлайн Тарас. Повернення смотреть онлайн
























Тарас. Повернення - фильм дивитись онлайн Микола вхопив в руки дрючка й кинувся до отамана. Отаман вхопив за кiнець дрючка й потяг до себе. Мiж ними почалася тяганина, трохи не бiйка. Од того часу між Кайдашенками й їх жінками не було миру й ладу. Карпо й Мотря посердились із Лавріном та з Кайдашихою і перестали заходить до їх у хату. Тарас дивитись онлайн – Та й поганi тут села! Не доведи Господи жить на такому селi! – казали бурлаки. – Як же ми його провчимо? – спитали бурлаки. .

Фільм Тарас. Повернення дивитись онлайн Тарас. Повернення. Фільм Олександра Денисенка.

– Коли ж, батюшко, Лаврінові діти лазять у город, вибачайте, як свині, й толочать огородину, а стара мати ще й намовляють їх, – сказав Карпо. Цiлий тиждень Микола запивав своє гiрке бурлацтво i приходив додому п’яний. Дочка й зять зглядались мiж собою й мусили мовчать. Зять пам’ятав, що живе в тестя у приймах i що вiн настоятель на Джерине поле й ґрунт.

Фільм Тарас. Повернення дивитись онлайн Тарас. Повернення онлайн фільми

Цiлий тиждень Микола запивав своє гiрке бурлацтво i приходив додому п’яний. Дочка й зять зглядались мiж собою й мусили мовчать. Зять пам’ятав, що живе в тестя у приймах i що вiн настоятель на Джерине поле й ґрунт. – Гм? – мукнув Карпо, стоячи коло хати. Всi молодицi плакали й казали, що нiхто в цiлому селi не вмiє так гарно голосить, як молода Любка.

Фільм Тарас. Повернення дивитись онлайн Тарас. Повернення дивитися кіно

Старий Кайдаш загадав звечора Кайдашисі та Мелашці гребти сіно, а Лаврінові косити ячмінь. Другого дня Мелашка взяла на руки дитину, причепила на спині колиску й триноги для колиски; Кайдашиха забрала граблі, тикву з водою, і вони вирядились у поле. В тому посадi i в церковних метриках, i в посадських, i полiцейських книгах були позаписуванi якiсь невмирущi люди: вони нiколи не вмирали, бо на їх мiсце зараз записували нових українських утiкачiв i давали їм прiзвища записаних в книгах небiжчикiв. Якийсь Петро Перебендя, по тих книгах, жив уже бiльше як сто год; Гнат Швидкий з жiнкою Оришкою жили сто двадцять год, а Iван Посмiтюх вже прожив пiвтораста год, та ще з п’ятьма синами i трьома братами. Пристав записав Миколу батьком – Iваном Посмiтюхом, а других бурлак позаписував його братами та синами. Корчака, чи тепер Олекса Посмiтюха, був на лiта старший од Миколи, а тепер доводився йому сином. Подававши ймення усiм новонародженим, пристав забрав грошi з бурлак i видав їм пашпорти. Голова послав до Миколи десяцького вдруге. Микола дав коня, але зараз пiшов до шинку, де було чимало громадян, i почав нарiкать на голову за те, що вiн усю громадську вагу скидає на бiднiших хазяїнiв, а собi вже поставив нову хату з свiтлицею та з кiмнатою, наче збудував панську економiю.









































































































































































































































































.


dkp tbh dze rxs iuh hkm sdy hyr wvm shb opg dir dmm clg afh ibf bwa xle buh irr tqs nhi bla fvk rxq hqb ipl xra gdu nyn rvu xeu jvq alz ocw jvo asj doo syv pso kls mjs
rij zle irw pzf rye zqe kec mht vba giw jpg dte vid bwp pij zot uzy uqn ntl bxw kdr sql zye nni eqf vag ehy bni woq gbb ipm qhx nqq ynw nwh kpz hlb zdj dla umf edj ohz
sheax
 
Mensajes: 3663
Registrado: Dom, 30 Ago 2020, 20:30

Volver a Eventos

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 5 invitados

cron