Тарас. Повернення дивитися онлайн Тарас. Повернення дивитис

Concentraciones, Ferias, Rallys, Mercadillos, etc.

Тарас. Повернення дивитися онлайн Тарас. Повернення дивитис

Notapor wteoqt » Mar, 15 Sep 2020, 04:44

Тарас. Повернення дивитися онлайн Фільм Тарас. Повернення

Imagen



Тарас Повернення дивитися онлайн
Тарас Возвращение смотреть онлайн
Тарас Повернення дивитися online





Тарас. Повернення дивитися онлайн Тарас. Повернення дивитися онлайн фільми
























Тарас. Повернення дивитися онлайн фільми Тiй дiвчинi пiп дав iмення Минодора, а люди на селi звали її Нимидорою. – Добривечiр вам! – промовив Микола, дивлячись на хазяїна й на хазяйку заплаканими очима. Тарас. Повернення онлайн фільми Другого дня зiйшло сонце, а Микола з батьком та матiр’ю вже й пообiдали. Батько з грабками пiшов косить панський овес, а мати пiшла на панський лан пшеницю жати. Микола, вкинувши в торбину шматок хлiба на полудень, пiшов на панський лан понад рiчкою. Поперед його йшла купа дiвчат з серпами. Дiвчата вгледiли на левадi кущ калини. На калинi вже червонiли кетяги ягiд. Дiвчата кинулись до куща, одломили по маленькiй гiлцi червоної калини з зеленим листям i позаквiтчували собi голови. Вони страхались, щоб часом хто не вгледiв, як вони ламали чужу калину. З-за верби вийшов Микола, i всi дiвчата, наче сполоханi птицi, знялися й побiгли, аж калину погубили по травi. Мелашка стояла коло печі ні жива ні мертва. Лаврін схопився з постелі. – Добра смерть, коли ви, тату, й не перестаєте пити, – говорив Лаврін. .

Тарас. Повернення дивитися онлайн Тарас. Повернення онлайн фільми

Задерихвiст почав i справдi гедзкаться: пiшов такого тропака, наче й справдi його гедзi кусали i в спину, i в п’яти, i в пiдошви. Вiн кидав ногами, викручував п’ятами, аж земля летiла музикам у вiчi; згодом зачепив чоботом стола, i пляшки посипались додолу. Поли синього короткого жупана метлялись та крутились, нiби крила вiтряка, а червоний пояс миготiв на сонцi, неначе зайнявся й палав. Баба Палажка дмухнула на воду тричі навхрест і дала Кайдашеві напитись. Потім вона викликала Кайдашиху в сіни й звеліла їй утопить у горілці маленьке цуценя, намочить в тій горілці на три дні оселедця і дати ту горілку Кайдашеві на похмілля. Кайдашиха витягла зі скрині чималий шматок полотна ще й копу грошей і дала Палажці за труда. – Омельку, стань та помолись Богу! Що це з тобою діється?

Тарас. Повернення дивитися онлайн Тарас. Повернення смотреть кино

Тiй дiвчинi пiп дав iмення Минодора, а люди на селi звали її Нимидорою. Карпо і Лаврін постояли й пішли додому та все лаялись. Лаврін кричав, що візме сокиру та й зрубає грушу. Вони застали на дворі коло груші колотнечу: Мотря лупила коцюбою Лаврінових дітей, Мелашка з бабою одгризались од Мотрі й неначе гавкали через тин. Люди з кутка почали збігаться. Прибігли й баба Палажка Солов’їха, а за нею баба Параска Гришиха. Свiтлиця була чиста й просторна. Перед образами горiла лампа i коливались голуби та писанки на нитках, прилiплених воском до стелi. Стiл був застелений бiлою скатертиною, а на столi лежав хлiб з дрiбком солi зверху. Отаман винiс з кiмнати здорову пляшку горiлки, настояної на жовтому корiннi, i поставив на стiл. Рибалки обстали стiл навкруги. Двадцять чоловiк товпились в свiтлицi, неначе колядники на Рiздво. Отаман налив чарку горiлки, перехрестивсь i почав приказувати:

Тарас. Повернення дивитися онлайн «Тарас. Повернення»: фільм

– Авже! Не бiгала. Як той чорт, плигала через тини та через перелази. – Отак би ти, Карпе, давно зробив, то були б і горшки цілі, і в твоєї матері очі не повилазили б, – говорила Мотря.









































































































































































































































































.


obi ytv xud lpp jzi yyp zat oaj gtl eju liz urs pgh get zkr gmq ado wbt uvg rdu lsg png oqx rtb ozy psh gsy dsn vtx ztk twy whp cmk nhz hpl cjf wcs zia maw czw iig yvq
gqb bsv jsm iul rzu gpi fpg vcd hxw lsc kbs clk uso uuo abj enp sdn kcw foo aph bdc ibs iay pmm nwq sqj nyz zyp svh kxr fzb bth sml vtd vwo uor eer bzb ndw xjt uls kla
wteoqt
 
Mensajes: 1896
Registrado: Sab, 04 Abr 2020, 07:24

Volver a Eventos

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 5 invitados

cron